lunes, 23 de abril de 2012

SANT JORDI 2012


 
 


Els Arcs celebrà els actes del dia de Sant Jordi amb llibres, poesies, proses i cançons.

El 23 d’abril, diada de Sant Jordi, els Arcs va realitzar algunes activitats literàries per celebrar el dia del llibre i la rosa. En primer lloc, l’escola Rufí Bedoya, juntament amb l’AMPA, van muntar una paradeta de llibres, roses i plantes al patí de l’escola, cal dir que la Comissió de Festes i Cultura dels Arcs, va regalar una rosa a les veïnes del poble. En segon lloc, com a acte literari d’aquesta data, els alumnes de l’escola van llegir la llegenda de Sant Jordi, a més d’algun poema i una cançó. Val a dir que tots i totes ho van fer d’allò més bé.
Per últim, la poeta i veïna del poble, Montse Germà presentà el llibre “1a antologia internacional de indrisos” de Isidro Iturat, ja que en motiu del 10è aniversari de la creació de l’indrís (poètica ideada per l’escriptor Isidro Iturat Hernández, l’any 2001) l’editorial francesa Lulu publicà fa pocs mesos un poemari escrit amb indrisos, en què el representen poesies de diferents països i idiomes, entre les quals n’hi ha dues del llibre “Efectes naturals”, per representar la llengua catalana. A més de llegir els seus poemes que hi ha a la recopilació, la Montse també va narrar dues proses poètiques.
Un any més, l’escola Rufí Bedoya, l’AMPA, Montse Germà i la Comissió de Festes i Cultura dels Arcs dóna les gràcies als veïns i les veïnes per acompanyar-nos en el San Jordi d’enguany.

No hay comentarios:

Publicar un comentario