lunes, 10 de diciembre de 2012

ACTIVITATS DE L'ESCOLA RUFÍ BEDOYA


 
“Cap a Poal hem anat i molt bé ens ho hem passat , cançons hem cantat i ballat” .
Aquest any el tema de la jornada va ser l’aigua. En primer lloc, vam poder escoltar l’audicio “Música aquàtica”  de George Friederic Handel i després vam imitar l’obra de l’artista argentina Marta Minujín que va plasmar l’obra musical de Handel en un quadre. Després d’escoltar dues cançons relacionades amb l’aigua, “Mensajes del agua” de Macaco i “Fem un salt del Club Super3”. A la tarda, els més petits van fer un taller sobre el So i l’aigua i els més grans van eleborar un pal d’aigua. Tot plegat fou un èxit!
 
LA DITA DIU :Molta fruita menjaré i molta salut tindré”.
 
 
Fa anys que en la nostra escola treballem l’alimentació saludable , per això treballem les dietes i la importància de la fruita en l’alimentació diària , des del curs passat els pares del Jaume i la Mariona ens porten cada divendres fruita , i a partir d’aquest any a més a més tenim la fruita que ens arriba del projecte….Aquest curs un cop cada quinze dies fem un taller d’experimentals, aquest era per descobrir les diferents característiques dels fruits de la tardor.
 
EXPERIMENTS
 

 

Com bons científics que serem ens agrada fer experiments per això un cop cada quinze dies fem un “experiment” El primer d’aquets curs ha estat conèixer els òrgans més importants del nostre cos; cor, pulmons, ronyons, …Els hem conegut,situat al nostre cos, tocat, tallat i estudiat . Ens ho vam passar molt bé, va ser molt divertit i entenedor .

CASTANYADA A VERDÚ

31 d´octubre
El divendres 31 d’octubre   tota la  ZER Plaurcén, vam anar a celebrar la castanyada a Verdú. Allí vam realitzar diverses activitats,  visita al museu de joguets, descoberta del poble i un taller de fang. Quin dia més divertit !


No hay comentarios:

Publicar un comentario