viernes, 9 de mayo de 2014

Dia de la Mare al Tossal de les SoguesEl primer cap de setmana de maig el Tossal de les Sogues va acollir els actes del Dia de la Mare
Com de costum, el primer cap de setmana de maig el Patronat Casal de la Mare de Déu de les Sogues de Bellvís i els Arcs va celebrar els actes del Dia de la Mare. D'una banda, dissabte 3 de maig va haver-hi la processó de torxes des de Bellvís i els Arcs fins al tossal, on després de llegir el manifest "a favor de la pau, l'amor i la felicitat" de Josep Salvia Vidal, el patronat va repartir coca i mistela als assistents.
D'altra banda, diumenge 4 de maig , en primer lloc el president del patronat va donar la benvinguda als assistents; a continuació, se celebrà la missa del Dia de la Mare oficiada per Mn Josep M. Aresté i cantada per la coral Espiga d'Or de Bellvís; tot seguit,Montse Germà va recitar poesies; acte seguit, s'entregà uns diplomes als socis d'honor Joan Bellmunt i Josep Moreno i com a últim acte, el Sr. Ignasi Cortés, president de la Confraria de Campaners de Catalunya, va parlar dels sis anys d’alcaldia d’on, en aquell mateix període, també n’era rector el pare Segimon Balaguer.
Els actes van finalitzar amb un dinar popular al pavelló dels Arcs.
No hay comentarios:

Publicar un comentario