sábado, 3 de octubre de 2015

FESTA MAJOR 2015

PROGRAMA D'ACTES DE LA FESTA MAJOR DELS ARCS

DIVENDRES: nit jove amb DJ i el grup TREMENDOS. Molta marxa fins ben entrada la matinada. Tot un èxit!DISSABTE: inauguració de l'exposició "Mil records dins d'una aula", a càrrec de Xavier Caba Bustamante, La qual pretén ser un homenatge a l'escola  Rufí Bedoya, recentment tancada per manca d'alumnat. L'acte s'ha celebrat amb la presència de l'alcalde, els regidors i les regidores del municipi i el pregoner Santiago Bedoya, fill del mestre que va posar nom a l'escola dels Arcs, 


PREGÓ DE LA FESTA MAJOR, que enguany l'ha pronunciat Santiago Bedoya, persona molt vinculada amb la docència i fill del mestre dels Arcs Rufí Bedoya.


Saraus  de ball de tarda i nit amb l'orquestra SLALOM EXPRESSDIUMENGE: missa major cantada per la coral de Bellvís "Espiga d'Or", traca valenciana, cercavila per la colla gegantera i grallera de Bellvís, aperitiu popular, sessió llarga de ball amb el l'orquestra BANDA SONORADILLUNS: missa de difunts, concert d'habaneres pel grup SON DE L'HABANA i sopar cloenda de la Festa Major dels Arcs.


(Les fotografies han estat extretes de la pàgina de facebook de l'Ajuntament de Bellvís-Els Arcs i d'Internet)

No hay comentarios:

Publicar un comentario