martes, 9 de octubre de 2018

Festa Major dels Arcs 2018

Fotografies extretes  de la pàgina de facebook de l'Ajuntament de Bellvís i els Arcs


DIVENDRES NIT

Grup revelació LA REIXA


Grup de versions TREMENDOS

DISSABTE

Inauguració de l'exposició "L'AHIR" a càrrec d'Eusebi Solsona Ros

 ACTES DE DIUMENGE AL MATÍ


  Trenquet 


Missa oficiada per Mn Josep M. Aresté

 Traca


Parlaments de l'alcalde i regidor dels Arcs


 Colla gegantera de Bellvís


 DILLUNS

Cantada d'havaneres pel grup BOIRA

Els dies 5,6,7 i 8 d'octubre els Arcs va celebrar la festa major. Els actes s'iniciaren divendres al vespre amb la nit per al jovent amb els grups LA REIXA I TREMENDOS. 

Dissabte al matí a les 11 h es va obrir el parc infantil i tot seguir s'inaugurà l'exposició fotogràfica "L'AHIR" a càrrec d'Eusebi Solsona Ros, el qual, després de l'acte inaugural a la sala polivalent del dispensari mèdic, va fer uns recorregut històric pels Arcs. A la tarda hi va haver una sessió llarga de ball pel grup ALEA QUINTET i a les 24,00 h va tenir lloc la festa dels vinils amb el DJ JAUMENT DEL GUIT.

Diumenge hi va haver la missa major, oficiada per Mn. Josep M. Aresté i cantada per la coral Espiga d'Or de Bellvís; tot seguit, els parlament de les autoritats municipals, la traca valenciana, la cercavila pels carrers del poble per la colla gegantera i grallera de Bellvís i l'aperitiu popular al pavelló local.
A la tarda, l'orquestra BANDA SONORA va oferir un serau de ball.

Dilluns a la tarda hi va haver la missa de difunts i una cantada d'havaneres a càrrec del grup lleidatà BOIRA. Per últim, un sopar popular al pavelló dels Arcs va posar el punt i final als actes festius.

No hay comentarios:

Publicar un comentario