diumenge, 16 de desembre del 2018

Nataya Ermakova guanyadora al 55è Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa

Deessa eslava  Lada


 Catalina II


El jurat del 55è Concurs Nacional de Vestits de Paper, un any més va estar format per professionals del món de la moda i el disseny. La presidenta fou la dissenyadora catalana Núria Sardà, qui també va cedir un disseny de la seva col·lecció de vestits de bany per tal que fos reproduït en paper i desfilés a la gala fora de concurs.  També en formaven part, juntament amb Josep Miquel Varea (secretari) i Diana Solé (sotssecretària):
  • Francisco José Pavón (Madrid), editor-director de la revista Pasarela de Asfalto Luxury Edition, un referent en sector de la moda que compta amb la col·laboració de membres de l’aristocràcia com la Princesa Tania de Bourbon Parme, entre altres.
  • Teresa Berengueras (Barcelona), periodista especialitzada en moda que ha col·laborat en diversos programes de TV3 i Catalunya Ràdio, entre altres mitjans. Actualment treballa per El Punt Avui
  • Dario Márquez (Barcelona), dissenyador
  • Mario Gallardo (Sevilla), dissenyador
  • Luís Fernando Gimenez (Saragossa), president de l’Associació Origami de Saragossa, qui, amb l’assistència de Teresa Cardona, va actuar com a tècnic del paper.

Enguany la nostra veïna, la modista Natalya Ermakova ha estat de nou protagonista amb un primer i segon premi. D'una banda, el de fantasia amb la deessa slava Lada i, de l'altra, el segon premi d'època amb el vestit Catalina II.

De nou els Arcs et dona l'enhorabona per sumar nous premis en aquest concurs de vestits de paper celebrat a la capital de la nostra comarca.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada