dissabte, 6 d’octubre del 2012

FESTA MAJOR DELS ARCS 2012

 

 
 
Preparatius de la Festa Major
 
 


Exposició "Passejos al voltant dels Arcs"
 

Inauguració de l'exposició
 

Assistents a la inauguració de l'exposició
 

Félix Larrosa Piqué (Pregoner de la Festa Major 2012)
 
 
 
 

 
 
 
 


Cercavila dels gegants de Bellvís
 
 
 
Els dies 5, 6, 7 i 8 d’octubre, els Arcs va celebrar la Festa Major
Com és de costum, el primer cap de setmana d’octubre els Arcs celebrà els actes de la Festa Major, que van començar el divendres al vespre amb un partit de bàsquet entre CB Bell-lloc i CB Bellvís, tot seguit va haver-hi una llonganissada popular i una cercavila amb el grup de percussió Trampa; a continuació, com  a nit dedicada al jovent, es va poder gaudir de l’actuació dels grups HASH i RED MUSIC·
Els actes de dissabte van començar a les deu del matí amb l’obertura del parc infantil i també de la cercavila amb la xaranga MAI TOQUEM B. A continuació l’il·lm, president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell i Alcalde de Bellvís, Francesc Fabregat juntament amb el pregoner Félix Larosa van inaugurar l’exposició de fotopoesia “Passejos al voltant dels Arcs” de La veïna dels Arcs Montse Germà. Acte seguit va tenir lloc el pregó de Festa Major a càrrec del regidor Delegat de Turisme... de l’Ajuntament de Lleida, Félix Larrosa Piqué i tot seguit va haver-hi un brindis de Festa Major.
A la tarda, va haver-hi una animada sessió de ball amb l’orquestra internacional CRISTIAN & DOMENCH i a la nit, va tenir lloc un preciós i variat concert de Festa Major amb la mateixa orquestra i a continuació va actuar la SHOW-MAN SONIA ARNELA. Per últim, vam poder gaudir amb un fabulós sarau de ball amb l’orquestra CRISTIAN & DOMENCH.
Els actes de diumenge van començar amb la celebració eucarística oficiada pel mossèn Josep M. Aresté i cantada per la coral Espiga d’Or de Bellvís i, després de la traca valenciana, va tenir lloc una cercavila amb la colla gegantera i grallera de Bellvís. En acabar, va haver-hi un aperitiu popular al pavelló local. A les sis de la tarda, a la plaça Major, van actuar el grup GIL I LOS RATATAPLAN i, a continuació, una sessió llarga de ball amb l’orquestra internacional BANDA SONORA, van cloure els actes de diumenge.
El dilluns va començar amb una missa dedicada als difunts. Enguany, però, per primer cop, va coincidir amb l’enterrament del nostre veí Sebastià Batalla. A continuació, després que les autoritats dediquessin unes paraules a les persones que ens han deixant durant aquest any, va haver-hi l’actuació del grup d’havaneres lleidatà BOIRA i a la mitja part es repartí rom cremat per als assistents. Per últim se celebrà un dinar popular amb un aperitiu variat i una paella d’arròs amb peix i marisc, pastís, cafè i licors.
Un any més hem de dir que la nostra Festa Major s’ha desenvolupat amb èxit i sense incidents gràcies a l’esforç de la comissió de festes i de la participació tant dels veïns i les veïnes com dels forasters que ens han volgut acompanyar durant aquests dies festius.
La Comissió de Festes i Cultura dels Arcs, comunica que el proper dissabte 13 d’octubre, després de la Festa Major, comença la nova temporada de ball dels dissabtes. Per això, hi conviden a totes les parelles que vulguin venir a ballar als Arcs. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada