dijous, 12 d’octubre del 2023

FESTA MAJOR DELS ARCS 2023

 


Els Arcs celebrà la festa major amb diversos actes per a tothom

Com de costum, el primer dissabte d'octubre els Arcs celebrà la festa major. Enguany els actes començaren dissabte al matí amb un torneig de botifarra al carrer de davant del bar de l'Arquerina. A la tarda, a la Plaça Major, el  grup d'animació infantil "ENCARA FAREM SALAT" va fer ballar a menuts i grans durant més d'una hora i a la nit, dedicada al jovent, el grup de versions "ALLIOLI" va fer gaudir el públic amb la seua música animada i actual; tot seguit, el DJ "VERDÉS" va concloure la festa.
Els actes de diumenge s'iniciaren amb la missa major, oficiada pel rector parroquial i cantada per la coral "ESPIGA D'OR" de Bellvís; tot seguit, els parlaments de les autoritats municipals van donar pas a la cercavila amb els GEGANTS DE BELLVÍS. A la tarda, el grup "BANDA SONORA" va oferir una sessió llarga de ball, amb una gran afluència de públic.
Dilluns a la tarda va tenir lloc una missa de difunts i, a continuació, SAKE TEATRE ens va delectar amb la divertida obra "L'HERÈNCIA". Per últim, un sopar popular amb una setantena de persones va posar el punt i final a la nostra festa major d'enguany.

Des d'aquest bloc, donem les gràcies a les entitats organitzadores i, també, als firaires i al públic assistent als diversos actes festius per donar caliu de festa major un any més al nostre poble. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada