divendres, 11 d’octubre del 2024

FESTA MAJOR DELS ARCS 2024

 








El primer cap de setmana d’octubre els Arcs celebrà la Festa Major

 Els dies 4,5,6 i 7 d'octubre els Arcs celebrà la festa major. Enguany els actes començaren divendres al vespre, dedicat al jovent, amb el grup HEY PACHUCOS. Dissabte al matí va tenir lloc un esmorzar popular i un torneig de botifarra, al carrer de davant del bar de l'Arquerina. A la tarda; d’una banda,  s’inaugurà el parc infantil amb diverses firetes i atraccions; d’altra banda, a la Plaça Major, el  grup d'animació infantil ROVELL D’OU va amenitzar un acte per a la mainada i, tot seguit, el grup d’havaneres VEUS DEL SEGRIÀ ens va fer passar una bona estona amb conegudes havaneres i animats cants de taverna.

 Els actes de diumenge s'iniciaren amb la missa major, oficiada pel rector parroquial i cantada per la coral ESPIGA D’OR de Bellvís; tot seguit, els parlaments de les autoritats municipals van donar pas al ball dels GEGANTS DE BELLVÍS i, a continuació, la cercavila pels carrers del poble. A la tarda, el grup BANDA SONORA va oferir una sessió llarga de ball.

Dilluns a la tarda va tenir lloc una missa per als difunts i, a continuació, PACO ENLALUNA va oferir un divertit monòleg. Per últim, un sopar popular amb una seixantena de persones va posar el punt final a la nostra festa major d'enguany.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada